Global Tax & Accounting Solutions

Η διαχείριση των λογιστικών και φοροτεχνικών ζητημάτων μιας επιχείρησης ή ενός φυσικού προσώπου δεν είναι απλή υπόθεση ακόμα και αν συχνά φαίνεται τέτοια. Είναι μια στρατηγική απόφαση που μπορεί να συμβάλλει καταλυτικά στην επιτυχημένη πορεία της επιχείρησης. Μπορεί να λύσει προβλήματα αλλά κυρίως μπορεί να προλάβει προβλήματα.

Με 40 χρόνια εμπειρίας η Karaoglou αποτελεί για εσάς την πιο σίγουρη επιλογή έχοντας ως γνώμονα το τρίπτυχο Αξιοπιστία-Καινοτομία-Αποτελεσματικότητα.

Λογιστικές Υπηρεσίες

Φορολογικά Θέματα

Μισθοδοσία/Εργατικά

Καινοτόμες Υπηρεσίες

The Faces You’ve Been Waiting For

Leadership

Ορέστης Αράπογλου

Διευθυνων Συμβουλος

Ο Ορέστης Αράπογλου γεννήθηκε το 1982 στη Θεσσαλονίκη. Το 2006 αποφοίτησε από το Τμήμα Μαθηματικών της Σχολής Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Τον Ιούλιο του 2007 παρακολούθησε το πρόγραμμα «ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ Ε.Γ.Λ.Σ.» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Τον Απρίλιο του 2014 ολοκλήρωσε με επιτυχία το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στη «Στρατηγική Διοικητική Λογιστική και Χρηματοοικονομική Διοίκηση».
Από το 2007 εργάστηκε ως φοροτεχνικός στη λογιστική επίβλεψη ανωνύμων εταιρειών, θητεύοντας δίπλα στον Ευάγγελο Καράογλου, ιδρυτή της «Β. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΑΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ». Με αυτή τη σημαντική παρακαταθήκη, το 2011 ανέλαβε τα ηνία της εταιρείας και από τις θέσεις του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου οδήγησε τη B. Καράογλου στη νέα εποχή και στην καταξίωσή της στην κορυφή της λογιστικής και φοροτεχνικής υποστήριξης σε πανελλαδικό επίπεδο.
Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και κατέχει Επαγγελματική Ταυτότητα Λογιστή Φοροτεχνικού.

Αγγελική Καράογλου

Προεδρος

Η Αγγελική Καράογλου γεννήθηκε το 1983 στη Θεσσαλονίκη. Ακολουθώντας τα βήματα του πατέρας της Ευάγγελου, ιδρυτή της Β. Καράογλου, αποφάσισε, χωρίς δεύτερη σκέψη, να σπουδάσει λογιστική. Αποφοίτησε από το Τμήμα Λογιστικής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Σερρών και ολοκλήρωσε με επιτυχία το διετές πρόγραμμα του Ινστιτούτου Σώματος Εκπαίδευσης Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών. Από το 2004 εργάζεται ως λογίστρια-φοροτεχνικός στην εταιρεία «Β. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΑΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ». Κατέχει άδεια λογιστή Α' Τάξης. Έχοντας ως βάση τα πολύτιμα εφόδια της οικογενειακής παράδοσης στα λογιστικά και φοροτεχνικά, εργάστηκε σε όλες τις θέσεις και τμήματα της Β. Καράογλου, μαθαίνοντας τα μυστικά της δουλειάς «από τα κάτω», συμβάλλοντας καταλυτικά στη δυναμική εξέλιξή της και φθάνοντας σήμερα να αποτελεί βασικό πυλώνα της.

Ειρήνη Καράογλου

Partner

Η Ειρήνη Καράογλου γεννήθηκε το 1988 στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε το 2010 από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Είναι ιδιοκτήτρια της μεγαλύτερης ηλεκτρονικής εφημερίδας της Βόρειας Ελλάδας, Voria.gr, την οποία εμπνεύστηκε και δημιούργησε μαζί με τον πατέρα της Ευάγγελο Καράογλου. Παρά τις αυξημένες υποχρεώσεις στον απαιτητικό χώρο των media, εργάζεται, παράλληλα, εδώ και δέκα χρόνια, ως partner στην εταιρεία Β.Καράογλου ΑΕ, συμβάλλοντας με τη φρέσκια ματιά και δημιουργικότητά της στη δυναμικά ανερχόμενη πορεία της.
GLOBAL TAX & ACCOUNTING SOLUTIONS

Η Ιστορία μας

Ο Ευάγγελος Καράογλου ήταν από μικρός οραματιστής, ποτέ δεν συμβιβάστηκε με τα λίγα και τα μικρά. Όσοι τον θυμούνται από την παιδική του ηλικία έχουν να λένε ότι κοιτούσε μόνο μπροστά, τα όνειρά του δεν είχαν όρια και περιορισμούς.  Γεννημένος και μεγαλωμένος στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, έχτισε βήμα βήμα τον χαρακτήρα του μαχητικού και αυτοδημιούργητου ανθρώπου. Η έφεση που είχε στους αριθμούς ήταν εμφανής από τα μαθητικά του χρόνια, κάτι που επιβεβαιώθηκε στην  Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Θεσσαλονίκης όπου σπούδασε και αποφοίτησε με άριστα. Η οικονομία, άλλωστε, δεν είναι μόνο στυγνοί αριθμοί, είναι η βαθιά κατανόηση της δυναμικής τους, είναι η επίδρασή τους στη ζωή των ανθρώπων. Για να κατανοήσεις τα οικονομικά χρειάζεται συνδυαστική αντίληψη και ενσυναίσθηση, δεξιότητες που είχε ιδιαίτερα οξυμένες ο Ευάγγελος Καράoγλου όπως απέδειξε η μετέπειτα επαγγελματική του διαδρομή. Το 1978 ξεκίνησε να εργάζεται ως λογιστής σε ανώνυμες εταιρείες της πόλης, ενώ τον Μάιο του 1982 δημιούργησε στη Θεσσαλονίκη τη δική του επιχείρηση με αντικείμενο τη λογιστική και φοροτεχνική υποστήριξη επιχειρήσεων.

Η δεκαετία του ’90, η εποχή της άνθησης της ελληνικής βιοτεχνίας, συμπίπτει με την περίοδο της εκτίναξης της δραστηριότητας της επιχείρησης του Ευάγγελου Καράογλου. Το 1996 η επιχείρηση μεταφέρεται σε νέα γραφεία στην περιοχή του Βαρδάρη, το 2003 μετατρέπεται σε ΑΕ και από εκεί και πέρα αρχίζει μία σταθερά ανοδική πορεία που καταξιώνει την Καράογλου ως την κορυφαία εταιρεία φοροτεχνικής υποστήριξης στη Θεσσαλονίκη. Μετά την επιτυχημένη παρουσία της στο οικονομικό και επιχειρηματικό γίγνεσθαι της Θεσσαλονίκης και γενικά της Βόρειας Ελλάδας, το 2005 δημιουργεί υποκατάστημα στην Αθήνα, αρχίζοντας παράλληλα τη δραστηριοποίησή της στο εξωτερικό, αναλαμβάνοντας σημαντικά project.

Το 2011 ο Ευάγγελος Καράογλου φεύγει ξαφνικά από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 55 ετών, μετά από σύντομη αλλά γενναία μάχη με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Οι βάσεις που είχε βάλει, όμως, ήταν τόσο στέρεες, η παρακαταθήκη του τόσο ισχυρή που το ποτάμι δεν θα μπορούσε ποτέ να γυρίσει πίσω. Η μεγάλη του κόρη, Αγγελική Καράογλου, με σπουδές στη Λογιστική και την Ελεγκτική, αναλαμβάνει τα ηνία της επιχείρησης, μαζί με τον σύζυγό της Ορέστη Αράπογλου, Μαθηματικό και κάτοχο μεταπτυχιακού στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική Διοίκηση. Τα τελευταία δέκα χρόνια η δεύτερη γενιά της επιχείρησης συνεχίζει αταλάντευτα την πορεία που είχε χαράξει ο αείμνηστος Ευάγγελος Καράογλου, διατηρώντας τις ίδιες αξίες, τα ίδια ιδανικά, την ίδια μεθοδικότητα, τον ίδιο επαγγελματισμό.

Παράλληλα, όμως, όπως επιτάσσει το πνεύμα των καιρών, ο Ορέστης και η Αγγελική εξελίσσουν περαιτέρω τη Β. Καράογλου, εισάγοντας συνεχώς καινοτομίες που διατηρούν την εταιρεία στην πρωτοπορία της λογιστικής και φοροτεχνικής υποστήριξης σε πανελλαδικό επίπεδο.

Με πελάτες επιχειρήσεις από όλους τους τομείς της οικονομίας αλλά και ορισμένους από τους μεγαλύτερους επιχειρηματικούς ομίλους της χώρας, η Β. Καράογλου, που απασχολεί πάνω από 40 εργαζόμενους, έχει καταξιωθεί ως επιλογή αξιοπιστίας και αποτελεσματικότητας αποτελώντας το απόλυτο success story στον κλάδο της. Για την επιτυχή πορεία της εταιρείας συμβάλλει καθοριστικά η δυναμική και άρτια καταρτισμένη ομάδα παλαιών και νέων στελεχών της Β. Καράογλου που αντιμετωπίζει με υπευθυνότητα, συνέπεια και ευελιξία όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους πελάτες.

Σταθερός συνοδοιπόρος, ως partner, παραμένει πάντα η μικρότερη κόρη του Ευάγγελου Καράογλου, Ειρήνη, η οποία έχει ακολουθήσει τον δρόμο των media – είναι ιδιοκτήτρια της Voria.gr, της μεγαλύτερης ηλεκτρονικής εφημερίδας στη Βόρεια Ελλάδα, που επίσης εμπνεύστηκε και δημιούργησε το 2009 ο Ευάγγελος Καράογλου.

The Faces You’ve Been Waiting For

Η Ομάδα μας

Τρύφωνας Παρτσής

Διευθυντής Τμήματος Λογιστικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων

Δάφνη Φυδανίδου

Τμήμα Λογιστικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων

Κατερίνα Λαγκούση

Τμήμα Λογιστικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων

Κατερίνα Αθηνάκη

Τμήμα Λογιστικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων

Αναστασία Παπαγκίκα

Τμήμα Μισθοδοσίας

Δημήτρης Μοκαρίκας

Τμήμα Εξωτερικών Διεκπεραιώσεων

Στέλλα Χρηστίδου

Τμήμα Μισθοδοσίας

Έλλη Τσιγγένη

Τμήμα Μισθοδοσίας

Ελευθερία Γιαννακούλα

Γραμματεία & Επικοινωνία

Ανθή Μούτσου

Τμήμα Λογιστικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων

Σοφία Πιπερίδου

Τμήμα Λογιστικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων

Μαρία Καραντώνη

Τμήμα Λογιστικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων

Δήμητρα Παπλιάκη

Τμήμα Λογιστικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων

Παναγιώτα Ξανθοπούλου

Τμήμα Λογιστικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων

Χρήστος Μπαρκούκης

Τμήμα Λογιστικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων

Θεοχάρης Χώχος

Τμήμα Λογιστικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων

Ευθύμης Αράπογλου

Τμήμα Λογιστικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων

Μηνάς Τάταρης

Τμήμα Μισθοδοσίας

Σοφία Βέλλιου

Τμήμα Λογιστικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων

Θανάσης Καβουρτζικλής

Τμήμα Δημοσίου Τομέα

Γιώργος Μπαλάσκας

Τμήμα Δημοσίου Τομέα

Πασχάλης Βραμπάκης

Τμήμα Δημοσίου Τομέα

Παύλος Καρακώτσογλου

Τμήμα Μισθοδοσίας

Θόδωρος Καραγιαννόπουλος

IT

Ελένη Αλεξανδρή

Τμήμα Δημοσίου Τομέα

Μαριλένα Κοθρή

Τμήμα Δημοσίου Τομέα

Φαίδρα Ζαπαντζή

Τμήμα Δημοσίου Τομέα

Παναγιώτης Μέτσος

Τμήμα Λογιστικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων

Μαρία Κομπογιάννη

Τμήμα Λογιστικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων

Πέτρος Κωνσταντίνου

Τμήμα Λογιστικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων

Ιωάννης Χαλάτσης

Τμήμα Λογιστικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων

Ιωάννης Πασσίδης

Τμήμα Δημοσίου Τομέα