Τετάρτη 18 Μαΐου 2022
decrease font size reset font size increase font size
Ελληνικά English

Εταιρεία

Η Β.ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΑΕ προέρχεται από μετατροπή της ατομικής επιχείρησης Β.ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ Λογιστικό Γραφείο που ξεκίνησε στη Βόρεια Ελλάδα στην Θεσσαλονίκη τον Μάϊο του 1982.

Δραστηριοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μετά από επιτυχημένο διαχρονικό πέρασμα στον επιχειρηματικό κόσμο της Θεσσαλονίκης και γενικά της Βόρειας Ελλάδας σήμερα συνεχίζει και λειτουργεί σαν Ανώνυμη Εταιρία στεγασμένη σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1100 τ.μ., απασχολώντας σε μόνιμη βάση 50 άτομα προσωπικό και περίπου 300 άτομα έμμεσα συνεργαζόμενα τα οποία απασχολούνται στις επιχειρήσεις τις οποίες εποπτεύει η Β.ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΑΕ. Παράλληλα η Β.ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΑΕ λειτουργεί και υποκατάστημα στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Κολωνάκι επί της οδού Σόλωνος 5. Έτσι καλύπτονται οι ανάγκες και οι απαιτήσεις των πελατών τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα (ΜΟΝΑΔΕΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ κ.λ.π.)

Αίθουσα συναντήσεων Αίθουσα υποδοχής

Η λογιστική εταιρία Β.ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΑΕ επιβλέπει και έχει την αποκλειστική ευθύνη της λογιστικής οργάνωσης και φορολογικού σχεδιασμού των μεγαλύτερων εταιριών της Θεσσαλονίκης και γενικά της Ελλάδας και παράλληλα δραστηριοποιείται συμμετέχοντας σε λογιστικές εταιρίες και ενώσεις του εξωτερικού επεκτείνοντας συνεχώς τις δραστηριότητές της.

Την Β.ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΑΕ διακρίνει η άμεση ανταπόκριση στα προβλήματα που ανακύπτουν στις επιχειρήσεις η σωστή τήρηση και ενημέρωση των λογιστηρίων των επιχειρήσεων μέσα από μια σειρά διαδικασιών με τις οποίες τα στελέχη της εταιρίας είναι ικανά να δώσουν άμεσες και γρήγορες λύσεις.

Προσωπικό της Β. Καράογλου ΑΕ Συνεργασία για την επίτευξη στόχων

Επιστέγασμα όλων αυτών είναι η διασφάλιση ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών που επιβεβαιώθηκε με την χορήγηση «Πιστοποίησης Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ΕΝ ISO 9001:2015, καθώς και την πιστοποίηση ISO 27001:2013 που αφορά την ασφάλεια των υπηρεσιών.

Οδηγός για τις Συντάξεις του ΙΚΑ
Φορολογικός Οδηγός 2015
Ημερολόγιο
Οδηγός για τις Συντάξεις του Δημοσίου