Τετάρτη 18 Μαΐου 2022
decrease font size reset font size increase font size
Ελληνικά English

Η Β.Καράογλου Α.Ε. ενισχύει τις βιβλιοθηκες παιδικών ιδρυμάτων

Η «Ζαχαρένια συνταγή», που τελεί υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, θα γλυκάνει τις βιβλιοθήκες παιδικών ιδρυμάτων, με πρωτοβουλία της Β. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΑΕ.

24 Δεκ 2015 - 13:35

Picture 0 for Η Β.Καράογλου Α.Ε. ενισχύει τις βιβλιοθηκες παιδικών ιδρυμάτων

Την παγκόσμια εκστρατεία Back2School της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες ενισχύει η Β. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΑΕ, εμπλουτίζοντας παράλληλα και τις βιβλιοθήκες σε διάφορα παιδικά ιδρύματα της Ελλάδας, με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που αναλαμβάνει.

Συγκεκριμένα, η Β. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ AE αποφάσισε να αγοράσει και να διαθέσει αντίτυπα του παραμυθιού της Φωτεινής Κωνσταντοπούλου με τίτλο «Μια Ζαχαρένια συνταγή» στα παιδικά ιδρύματα: Παιδικό Χωριό Φιλύρου, Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου, Κέντρο Στήριξης Παιδικού Χωριού SOS, Παιδικό Χωριό SOS Θράκης, Παπάφειο Ορφανοτροφείο, Μέλισσα Ορφανοτροφείο Θηλέων, Χαμόγελο του Παιδιού,  Ορφανοτροφείο Βόλου, Κιβωτός του κόσμου, Το σπιτι της ΑΡΣΙΣ, ξενώνας ΕΛΠΙΔΑ, αλλά και στο Journalists Acting, την ομάδα δημοσιογράφων της Θεσσαλονίκης που δημιουργεί βιβλιοθήκες σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας.

Το βιβλίο τελεί υπό την αιγίδα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες. Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου θα διατεθούν για τη στήριξη της παγκόσμιας εκστρατείας Back2School της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, η οποία επιδιώκει την πρόσβαση στην εκπαίδευση των παιδιών-προσφύγων σε όλο τον κόσμο.

Στόχος της Β. Καράογλου ΑΕ είναι η ενίσχυση αυτής της προσπάθειας αλλά και η ελάχιστη συμβολή της, ιδιαίτερα στις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων, στις ανάγκες και επιθυμίες των παιδιών για εκπαίδευση και ψυχαγωγία.
 

 
Οδηγός για τις Συντάξεις του ΙΚΑ
Φορολογικός Οδηγός 2015
Ημερολόγιο
Οδηγός για τις Συντάξεις του Δημοσίου